home temaet ``Giv det bedste videre`` er rettet mod forældre til voksne børn, der flytter hjemmefra. Denne aktivitet favner et segment, der står med overvejelser om livet efter børn, men først og fremmest ønsker de at bevare en tæt relation til deres børn. Det førte til endnu en film og bog for homes mæglere.

Mange tænker først over deres relation til deres fraflyttede, voksne barn, når de har afleveret sidste flyttelæs og kommer hjem til et tomt hjem. Og ofte er der noget, der er blevet overset i relationen, som har godt af at få sat ord og følelser på.

I samarbejde med instruktør Kasper Torsting og psykoterapeut Trine Svarrer satte vi fire familier stævne i et studie. Med sig havde de hver et brev til hinanden, som var nøje sammensat til en nær samtale, og som de ikke måtte vise hinanden eller tale om inden mødet. En far sagde: “Jeg kender min datter så godt – vi er en tæt og kærlig familie, så der bliver ingen overraskelser her”. En time efter stod han med tårer i øjnene.

Kombinationen af en instruktør, der kender sine greb og er fænomenal med mennesker, sat sammen med erfaringen fra en terapeut, lykkedes det at få skabt et særligt og intimt rum, som vi kunne bygge en film og en bog af. Torsting kalder teknikken “de frie luftsøjlers rum”, som også har været brugt af legendariske Arne Bro fra filmskolen.

Med kampagnen, der bestod af af en hovedfilm, en trailer, en TVC, 4 SoMe film og en lang række posts, annoncer og materialer til mæglerne, ramte vi i hjertekulen på en af home vigtigste målgrupper: 50+ med fast ejendom.

Instruktør var Kasper Torsting, bogen blev skabt af designer Mette Flink, alle kampagne fotos blev taget af Marie Hald. Kampagnen er en evighedskampagne, der hvert år hjælper familier til at give det bedste videre til hinanden. Filmen bruges desuden til undervisning af terapeuter.

HEILBERGS

100% Awesomeness

100%

100% Brooklyn

100%
  • SHARE